Keurmerk

schilderslabel.nl-kwaliteitskeurmerkSchilders met het schilderslabel.nl kwaliteitskeurmerk staan garant voor hoge kwaliteit, glasheldere communicatie en uitstekende service. Je kiest voor vakmanschap door een ervaren specialist, die je graag van dienst is met het schilderwerk voor binnen en buiten, net als eventuele aanvullende diensten.

We helpen je graag een goede keuze te maken voor een schilder, aan de hand van een keurmerk dat hoge kwaliteit garandeert. Op basis van een aantal belangrijke factoren en een heldere werkwijze, waarmee we de beste schilders in jouw omgeving in kaart brengen.

We richten ons daarbij op de volgende elementen:

  • Ervaring, expertise en goede kwaliteit van de materialen
  • Een nette werkwijze en goede servicegerichtheid
  • Stiptheid: afspraak = afspraak en altijd op tijd
  • Integriteit en transparantie: glasheldere afspraken en tarieven

Ervaring, expertise en goede kwaliteit van de materialen We checken de ervaring van schilders, hun specifieke expertise en de kwaliteit van de materialen waarmee ze werken. Denk bijvoorbeeld aan de A-merk verf en professionele materialen die ze gebruiken voor hun schilderwerk

Een nette werkwijze en goede servicegerichtheid Werkt de schilder netjes en kun je er vertrouwen op een goede servicegerichtheid? We checken de werkwijze van de schilder, net als de communicatie en (online) bereikbaarheid.

Stiptheid: afspraak = afspraak en altijd op tijd Houdt een schilder zich netjes aan de afspraken en komt hij of zij netjes op tijd? We checken of een afspraak echt afspraak is en houden in de gaten of dat blijkt uit de reviews. Houd de schilder zich aan zijn afspraken, dit word vooral door de klant bepaald achteraf in de reviews over het bedrijf.

Integriteit en transparantie: glasheldere afspraken en tarieven We hebben alle schilderbedrijven met ons Schilderslabel.nl Keurmerk persoonlijk bezocht. We checken de integriteit en transparantie, net als gemaakte afspraken en de tarieven. Alleen schilders met minimaal 5 beoordelingen met een minimale waardering van een 8 behouden ons keurmerk.


Aangevuld met klantbeoordelingen

jouw-mening-teltDaarnaast hechten we veel waarde aan de beoordelingen en reviews van klanten. Over de projecten die de schildersbedrijven uitvoeren. Voor een beeld van de geleverde kwaliteit, direct vanuit de eerste hand. We vragen klanten naar hun algemene indruk, of de schilder de afspraken na kwam en of het bedrijf klantvriendelijk te werk ging. Daarnaast vragen we naar de betrouwbaarheid en vakkundigheid, zodat we de beoordelingen en reviews een uitstekend beeld schetsen van de schilders met een keurmerk.

We bezoeken de schildersbedrijven om een goede indruk te krijgen en bespreken de volgende punten. We bekijken en bespreken het materiaal, de herkenbaarheid, diploma’s en winnen op die manier zoveel mogelijk informatie over het schilderbedrijf. Na iedere klus word de klant uitgenodigd een eerlijke beoordeling te schrijven eventueel met foto’s om te bevestigen dat het bedrijf de beloofde kwaliteit levert en een van de beste schilders uit de regio is.


Schildersbedrijven met keurmerk voldoen aan de volgende eisen:

  • In het bezit van vakdiploma’s
  • Minimaal 3 jaar ingeschreven bij de KVK
  • Een herkenbare bedrijfsauto of/en een professionele website
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Minimale waardering van gemiddeld een 8 of hoger

Met de bovenstaande punten garanderen we schilders die alles in het werk zullen stellen voor een perfect eindresultaat. Schilders vragen hun klanten reviews te plaatsen, waarvoor we actief vragen naar de bovenstaande punten.

Dalen de beoordelingen van een schilder met ons Schilderslabel.nl Keurmerk onder het gemiddelde van een 8? Als de slechte ervaringen aanhouden zullen we het keurmerk afnemen. Op die manier garanderen we met ons keurmerk schilders die de hoogste kwaliteit leveren.

 

navigate_next Ontdek de beste schilders in jouw regio!